Anar al contingut

RECONEIXEMENT

Mèxic condecora Francisco González

El Periódico

Mèxic condecora Francisco González

Jose Mendez

El president de MèxicEnrique Peña Nieto, ha distingit el president de BBVA, Francisco González, amb l’Orde Mexicà de l’Àguila Asteca, en la seva categoria de Placa, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. En l’acte de lliurament de la condecoració, el president de BBVA va expressar la seva gratitud i es va mostrar confiat en el futur del país. «Mèxic està cridat a jugar un paper protagonista en el conjunt de les nacions». Ho té tot: recursos, persones entusiastes i treballadores, i ubicació geogràfica", va declarar.
Aquest orde és una distinció que atorga el Govern mexicà a escala internacional i que anteriorment han rebut, entre d’altres, el fundador de Microsoft, Bill Gates, o premis Nobel com Amartya Sen, Rigoberta Menchú i Nadine Gordimer.
BBVA compta en l’actualitat amb més de 36.000 empleats a Mèxic, 1.840 sucursals i 11.700 caixers automàtics, i a través dels seus canals digitals dona servei a 19 milions de clients. González va destacar que BBVA Bancomer també col·labora decididament amb la societat, perquè és "el contribuent fiscal més gran de Mèxic i destina un 1% del seu benefici a programes socials".

 

Temes: BBVA