COMERÇ ELECTRÒNIC

Amazon estrena el lliurament gratis el mateix dia de gairebé tot el seu catàleg

El servei està disponible a Barcelona i rodalies, i a la Comunitat de Madrid

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo / MIKE SEGAR (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Amazon fa un pas més enllà per oferir serveis que facilitin la vida dels seus clients. Si fins ara oferial’enviament gratuït amb recepció l’endemà (fins i tot al cap de dues hores en una part del catàleg amb Amazon Prime Now), ara amplia els seus serveis amb el lliurament gratis el mateix dia de la gran majoria dels seus productes a Barcelona i rodalies, i a gairebé tota la Comunitat de Madrid.

La firma ha llançat així l’opció ‘lliurament avui’ gratuïta. Se’n podran beneficiar els clientsd’Amazon Prime  (que té un cost de 19,95 euros a l’any) en totes les comandes que superin els 29 euros (al moment de comprar l’article el client ha de seleccionar l’opció 'lliurament avui'; si no està disponible, vol dir que el producte no es pot entregar el mateix dia). Quan la comanda no superi aquesta quantitat, es podrà rebre a l’endemà gratis o el mateix dia per 5,99 euros.

Notícies relacionades

Les comandes s’hauran de realitzar durant el matí i es rebran a casa entre les 18.30 i les 22.00. Això és possible gràcies als centres logístics, més a prop de les ciutats (com el del Prat), i a acords amb les empreses repartidores.

La diferència entre Amazon Prime Now i el lliurament avui és que el primer funciona de forma autònoma amb centres petits dins de les ciutats, amb menys referències, i la comanda mínima per tenir lliurament gratis, en aquest cas, és de 40 euros.