INVERSIÓ

L'empresa argentina de satèl·lits Satellogic obrirà a Barcelona la seva seu europea

Tria la ciutat pel seu fort atractiu i les seves connexions internacionals

satelite

satelite

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa argentina de satèl·lits Satellogic ha triat Barcelona per instal·lar la seva seu europea, ubicada a l’anomenat districte 22@ ,que inaugurarà el 17 de maig que ve.

En un comunicat aquest dimecres, la companyia ha destacat que és líder en tecnologia de microsatèl·lits d’imatgesd’alta resolució, i ha assenyalat que ha apostat per Barcelona pel fort atractiu i lesconnexions internacionals que té i per la important concentració de talent especialitzat i multiculturalque hi ha.

Fins al moment, la companyia ha aconseguit atreure una inversió de més de 60 milions de dòlars procedents d’entitats de capital de risc, i té delegacions a l’Argentina, els Estats Units, Israel i l’Uruguai, a les quals se suma ara la de Barcelona.

Notícies relacionades

Fundada el 2011, Satellogic construeix i opera microsatèl·lits de baix cost que permeten monitorar la Terra amb molt alta resolució i freqüència, de manera que proveeix d’intel·ligència en temps real del que passa en qualsevol lloc del planeta.

A la inauguració de la seu europea a Barcelona hi assistirà el fundador i conseller delegat de la companyia, Emiliano Kargieman, així com el responsable de Satellogic Europa, Marco Bressan.