COMERÇ

El Corte Inglés planeja entregar les compres 'on line' en 30 minuts

"És el moment de fer grans inversions", ha dit el president del grup, Dimas Gimeno

zentauroepp40394685 barcelona 03 10 2017  pol tica   huelga parada general  sect171003102145

zentauroepp40394685 barcelona 03 10 2017 pol tica huelga parada general sect171003102145

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president d'El Corte InglésDimas Gimeno, ha dit aquest dijous que la seva companyia accelerarà els terminis d'entrega per fer front a les plataformes digitals, com Amazon o Alibaba, i que haurien de ser capaços de fer-les en "menys de dues hores, fins i tot en només 30 minuts".

Gimeno ha afirmat al World Retail Congress que si fan les coses bé aconseguiran aquesta immediatesa, un temps "imbatible" que els permetria marcar diferències amb els altres grans actors del mercat.

Al seu torn, el president d'El Corte Inglés ha explicat que ara que el comerç minorista està en ple procés de transformació digital és el moment d'invertir.

"És el moment de fer grans inversions i de tenir l'estructura adequada per finançar totes les noves iniciatives. Volem ser una empresa molt moderna, conscient del que està passant en el comerç i cal estar preparats per als canvis que estem veient i als quals ens hem d'adaptar ràpidament", ha assegurat Gimeno durant la seva participació en el World Retail Congress, que s'està celebrant aquesta setmana a Madrid.

Notícies relacionades

El president d'El Corte Inglés ha reiterat que el format de grans magatzems té un "gran futur". "Els grans magatzems han de marcar la diferència i són extraordinaris. Fa molt temps que intenten matar-nos, però el gran magatzem pertany a la societat i a la ciutat. Ara es tracta de trobar el que ens fa diferents", ha indicat.

"Som una empresa sense comparació, que compta amb 94 centres repartits per tot Espanya i venem moltes categories, des de moda a accessoris, alimentació. Els grans magatzems ofereixen l'oportunitat de cenyir-se a aquesta estratègia més tradicional, s'han de transformar en un lloc que no només sigui un lloc on comprar, no només on es pot comprar, sinó també que puguin fer de magatzems", ha explicat.