Automoció

Seat potencia el disseny a Barcelona amb la firma d'un conveni amb el BCD

La firma automobilística es converteix en l'única companyia del sector amb un acord amb Barcelona Centre de Disseny i persegueix ser referent

seat

seat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Seat consolida la seva aposta pel disseny a Barcelona amb la firma d'un acord de col·laboració amb Barcelona Centre de Disseny (BCD), convertint-se així en l'única companyia del seu sector que impulsa un acord amb aquest centre, segons han informat les dues entitats aquest divendres en un comunicat conjunt.

"El disseny és un element clau de l'estratègia de Seat i Barcelona constitueix una de les seves principals fonts d'inspiració", ha destacat la firma d'automoció, que ha afegit que la rúbrica de l'acord amb BCD suposa un pas més per a l'obertura de noves vies de col·laboració, així com per convertir-se en referents en l'àmbit del disseny.

Així, Seat i BCD treballaran conjuntament per promoure el disseny i compartiran els seus coneixements a través d'activitats formatives i de la seva xarxa de contactes a nivell nacional i internacional. A més, l'automobilística passarà a formar part del Clúster Disseny, liderat per BCD, i tindrà accés a la seva xarxa de contactes en més de 100 ciutats al món o dels seus 160 membres entre empreses i escoles, entre altres.

La col·laboració entre les dues entitats es materialitzarà en un pla de projectes i activitats que es desenvoluparan a l'edifici del Disseny Hub Barcelona o a la futura casa Seat que s'instal·larà a la capital catalana.

Disseny i tecnologia

Notícies relacionades

Per la seva part, la directora general de BCD, Isabel Roig, ha sostingut que "el disseny està influenciant cada vegada més la tecnologia i les tendències de futur per a una mobilitat sostenible". "Pel BCD, l'acord amb Seat reforça aquesta relació entre disseny, tecnologia, innovació i mobilitat amb una aposta clara pel talent creatiu de Barcelona", ha afegit. Roig també ha afirmat que l'acord també obre vies de col·laboració per potenciar la capitalitat de Barcelona com a referent internacional en disseny.

Seat també col·laborarà amb el BCD a la Barcelona Design Week, un esdeveniment que aquest any arribarà a la seva XIII edició i que se celebrarà del 5 al 14 de juny, acostant el disseny als ciutadans.

Temes:

Cotxes Seat