nous negocis

L'aplicació de menjar a domicili d'Uber desembarca a Barcelona

Uber Eats s'estrenarà aquest dijous a la capital catalana amb una oferta de més de 150 restaurants

zentauroepp42777452 uber eats llega a barcelona  el180404173731

zentauroepp42777452 uber eats llega a barcelona el180404173731 / UBER EATS LLEGA A BARCELONA EL

1
Es llegeix en minuts

Uber Eats, l'appd'entrega de menjar a domicili d'Uber, estarà disponible des d'aquest dijous a Barcelona. El servei de la multinacional nord-americana desembarcarà a la capital catalana amb una oferta de 150 restaurants de 15 tipus de cuina diferents. Les comandes es podran realitzar a través d'ubereats.com o de l'aplicació Uber Eats, a la qual els usuaris podran accedir amb les dades de registre d'Uber.

El servei d'Uber Eats estarà disponible de dilluns a diumenge des de les 12 del migdia fins a les 24 hores de la nit. Com a promoció de llançament, durant el primer mes el cost d'entrega serà gratuït; posteriorment passarà a ser de 2,5 euros per a tots els restaurants. Això sí, Uber Eats no comptarà amb una tarifa de comanda mínima.

L'appd'Uber Eats recomanarà a l'usuari restaurants en funció dels seus gustos i preferències. A més, el client podrà consultar la valoració que altres usuaris fan dels diversos establiments i fer una selecció de les opcions en funció del tipus de cuina, el rang de preu o el temps estimat d'entrega. L'usuari també podrà filtrar els restaurants segons les dietes especials que segueixi, amb opcions vegetarianes, veganes i sense gluten. 

Notícies relacionades

El director general d'Uber Eats a Espanya, Manel Pujol, ha assegurat en un comunicat que a l'empresa li fa "molta il·lusió estar a Barcelona, la ciutat sobre la qual es va construir Uber Eats". I és que el febrer del 2015 Uber va triar la capital catalana com la primera ciutat fora dels EUA per desenvolupar el pilot del seu servei d'entrega a domicili. Gràcies a l'experiència de l'equip local i els aprenentatges del projecte pilot, Uber va desenvolupar l'actual aplicació d'entrega de menjar a domicili.

A més, ha destacat Manel Pujol, “Barcelona té tots els ingredients per a l'èxit d'Uber Eats: centenars de bons restaurants de tots els tipus de cuina imaginables, gent de tot el món acostumada a l'ús d'aplicacions i, sobretot, l'amor dels barcelonins per la gastronomia”.