amenaces a una firma

Amazon es desploma en borsa per culpa de Trump

El president dels EUA insisteix que prendrà mesures que afecten el gegant del comerç 'on line'

Amazon CEO Jeff Bezos introduces the new Kindle Fire tablet in New York, September 28, 2011. The Kindle Fire will be available November 15. AFP PHOTO/Emmanuel Dunand

Amazon CEO Jeff Bezos introduces the new Kindle Fire tablet in New York, September 28, 2011. The Kindle Fire will be available November 15. AFP PHOTO/Emmanuel Dunand / EMMANUEL DUNAND (AFP)

1
Es llegeix en minuts

No para. El president dels EUA, Donald Trump, va insistir ahir que prendrà mesures que afectaran Amazon, a la qual acusa d’aprofitar-se de forma avantatjosa respecte a la competència de la xarxa de Correus del país, a través de la qual realitza l’entrega de les seves comandes. Les accions del gegant del comerç on line es van desplomar de nou durant la sessió com a conseqüència d’aquestes amenaces que Trump no va concretar.

Notícies relacionades

    «Perden una fortuna (Correus) i això es canviarà. També els comerciants que paguen els seus impostos tanquen les seves botigues per tot el país... no són les mateixes regles de joc», va sentenciar en un tuit.

    Les primeres crítiques realitzades la setmana passada per Trump respecte a l’ús de la xarxa de Correus per Amazon van despertar ja els primers temors per part dels inversors, davant la possibilitat que s’aprovin regulacions que afecten la companyia fundada per Jeff Bezos.