emprenedoria

El sector públic portarà 32 empreses al 4YFN

Diversos organismes de la Generalitat participen en la fira del 'start-ups' del Mobile

1
Es llegeix en minuts

La Generalitat participarà un any més en la trobada internacional d'emprenedors 4 Years From Now (4YFN), que se celebra en paral·lel al Mobile World Congress (MWC), amb tres estands que acolliran 32 empreses emergents catalanes. 4YFN tindrà lloc entre el 26 i el 28 de febrer al recinte firal de Montjuïc amb la previsió que hi assisteixin més de 19.000 professionals de tot el món.

Acció, l'agència per a la competitivitat del departament d'Empresa, comptarà amb un estand de 220 metres quadrats que donarà cabuda a 20 empreses de sectors com les tecnologies de la informació, la salut, el comerç o el big data, entre les quals figuren Boxmotions, Flyshionista, BrandYourShoes, Kowlco o Psonríe.

Per la seva part, l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC) estarà present al saló amb dos estands sota la seva marca d'internacionalització, Catalan Arts, que estaran a disposició de 12 start-ups i dues incubadores de l'àmbit de la cultura digital per impulsar la seva notorietat a escala internacional.

Notícies relacionades

Barspin, Comomola Studios, Tviso, Acqustic o Libelista són algunes de les empreses que estaran presents a 4YFN sota el paraigua de Catalan Arts, on compartiran espai amb Gamebcn, la incubadora de videojocs que el departament de Cultura ha creat amb Incubio i l'Ajuntament de Barcelona, i StartingLab, la incubadora de projectes interactius de la Universitat Pompeu Fabra amb el suport de l'ICEC.

En paral·lel al 4YFN, la Generalitat estarà present al Mobile World Congress, que se celebra anualment al recinte firal de la Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), amb tres estands que sumen 1.000 metres quadrats i que acolliran 73 empreses. En total, a l'MWC hi haurà aquest any 102 companyies catalanes.