POSSIBLE ALIANÇA

Telefónica i Netflix negocien un acord d'integració de continguts

Els clients de Movistar+ podrien accedir a les produccions de Netflix

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Telefónica Netflix estan en converses per a la integració de continguts. Si arriben a un acord, els continguts de la plataforma Netflix s'integrarien a Movistar+, de manera que els clients de Telefónica tindrien accés a produccions com Stranger Things o Black Mirror sense necessitat de sortir de Movistar+. La negociació, segons fonts de Telefónica, encara no està en una fase final. 

Netflix ja ha manifestat en diverses ocasions que una de les opcions de futur passa per arribar a acords amb operadores per integrar els seus continguts, una via per accedir a més clients que ja està explorant en països com Alemanya, on té un acord amb Deutsche Telekom.

L'acord que es negocia actualment amb Telefónica consistiria, segons ha avançatEl Español, en una integració de continguts, és a dir, que els clients de Movistar+ puguin accedir als produïts per Netflix des de la plataforma de Telefónica, sense haver d'obrir l'app appde Netflix

De fet, el conseller delegat de Netflix, Reed Hastingsva ser un dels ponents de l'última convenció de directius de Telefónica, cosa que ja va apuntar a una millora de la sintonia entre les dues empreses.

Notícies relacionades

A més, en la conferència amb analistes de l'última presentació de resultats, el responsable de producte de Netflix, Gregory K. Peters, va parlar d'acords d'integració de continguts (i també d'afegir-hi només l'aplicació) en les plataformes dels operadors, i va apuntar que això els permet accedir no al públic que compra televisors intel·ligents, sinó a altres ciutadans no tan experts en tecnologia que no tenen per què estar disposats a instal·lar altres aplicacions. "El que estem veient ara és integrar Netflix en les ofertes dels operadors, de manera que ells (els clients) l'obtinguin com a part del paquet que hagin comprat a l'operador", va respondre.

De moment, segons fonts de l'operadora espanyola, les negociacions estan obertes.