MERCAT LABORAL

Milers de persones fan cua per optar a una feina en un hotel de Madrid

L'establiment ha rebut més de 7.000 currículums per cobrir 100 places

1
Es llegeix en minuts
EFE

Diversos milers de persones han fet una llarga cua aquest dimarts al voltant de la plaça d'España per entregar el currículum en un hotel de cinc estrelles que va anunciar un càsting per cobrir 100 places de feines com conserges, porters, ajudants de cuina o personal de neteja.

Des de primera hora i fins a les 14.45 hores, milers de persones han desfilat pel carrer de Princesa, cap a l'est pel lateral de la plaça d'España fins al carrer de Bailén, per travessar el pont sobre el carrer de la plaça d'España i reprendre el recorregut, en sentit contrari, per l'altra vorera d'aquest carrer, fins a la porta de l'hotel, al número 5 d'aquesta via.

Un responsable de l'hotel, encarregat del càsting, ha explicat a Efe que davant l'obertura "imminent" de l'establiment necessiten cobrir també un centenar de places de mossos, maleters, cambrers o cellerers, entre altres.

Segons l'encarregat, el requisit comú a tots els llocs de treball oferts és que les persones tinguin "ganes de treballar", i "anglès per als que hagin de tenir contacte amb el públic", i ha afirmat que han rebut avui uns 7.000 currículums i que contestaran a les persones "tan aviat com puguin".

Sistema "lamentable"

Susana, una dona que fa un any que està a l'atur, ha expressat a Efe la seva confiança que la gran cua que ha fet "serveixi d'alguna cosa", i ha considerat que el sistema i l'organització per recollir els currículums han sigut "lamentables".

Notícies relacionades

Una altra dona, Antonia, ha considerat "indignant" que diverses persones de l'hotel, veient la quantitat de gent que s'esperava, hagin sortit al carrer cap a les 14.30 hores a repartir "targetes de visita" i recomanar enviar els currículums per correu electrònic, encara que la recepció estaria oberta fins a les 17.00.

Al final de la filera, al vestíbul de l'hotel, unes 25 persones en diverses taules rebien els fulls de vida laboral dels interessats a trobar una feina.