ANIVERSARI

Iberia Express ofereix vols a 5 euros

Per celebrar els primers cinc anys operant, l'aerolínia obre dues noves rutes a Palerm i Míkonos

Avió d’Iberia Express, a Barajas.

Avió d’Iberia Express, a Barajas. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Iberia Express, la filial de baix cost de l'aerolínia espanyola, ha llançat avui una campanya de 48 hores amb bitllets a cinc euros. A través de la web de la companyia es podran trobar 5.000 places amb preus molt econòmics fins divendres, dia 1, per a qualsevol dels més de 40 destins, amb motiu del cinquè aniversari de l'inici de les seves operacions.

Des del primer vol inaugural el 2012, Iberia Express ha operat més de 160.000 vols, ha transportat més de 21 milions de passatgers i ha sigut reconeguda els anys 2014, 2015 i 2016 com l'aerolínia de baix cost més puntual del món i el quart operador de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Notícies relacionades

A més de l'oferta de bitllets barats, l'aerolínia ha llançat dues noves rutes des de Madrid a Palerm (Itàlia) i a l'illa de Míkonos (Grècia) per volar en la temporada d'estiu amb dues freqüències setmanals.

El conseller delegat Fernando Candela ha explicat que les dues rutes ja són a la venda des d'avui i que la connexió amb Míkonos tindrà horari nocturn i, en canvi, amb Palerm les freqüències seran diürnes.