TECNOLOGIA

¿Com és el nou mòbil Pixel 2 de Google?

El gegant tecnològic potència la seva aposta per la telefonia després de la compra de HTC

zentauroepp40413343 mario queiroz  vice president of product management at googl171004203022

zentauroepp40413343 mario queiroz vice president of product management at googl171004203022 / STEPHEN LAM

1
Es llegeix en minuts

Google ha presentat avui en un esdeveniment especial celebrat a San Francisco els nous telèfons mòbils Google Pixel 2 i Google Pixel 2 XL. La companyia tecnològica ha revelat així les evolucions de la seva gamma Google Pixel, que es va estrenar l'any passat i que intentta competir i fer-se un lloc en el mercat dels telèfons intel·ligents d'alta gamma.

Google ha destacat que la seva aposta global per al futur és la combinació d'innovacions en 'software', 'hardware' i intel·ligència artificial. Pixel 2, amb una pantalla de 5 polzades, tindrà un preu als Estats Units a partir de 649 dòlars, mentre que Pixel 2 XL, amb una pantalla de 6 polzades, costarà a partir de 849 dòlars.

Aquests nous telèfons estaran disponibles a Austràlia, el Canadà, Alemanya, l'Índia, el Regne Unit i els Estats Units, si bé Google ha afirmat avui que espera que a finals d'any també es puguin obtenir a Itàlia, Singapur i Espanya.

Entre les característiques més destacades dels nous models de la gamma Pixel sobresurten en les prestacions fotogràfiques d'alta qualitat, que inclouen el mode retrat, la interacció amb Google Assistant i les aplicacions de realitat augmentada.

Google Home Mini

Notícies relacionades

El gegant tecnològic ha aprofitat l'esdeveniment d'avui a l'SF Jazz Center per revelar també, entre altres dispositius, els assistents domèstics Google Home Mini i Google Home Max, la computadora portàtil Google PixelBook i els auriculars sense fil Google Pixel Buds.

La presentació arriba un any després que la companyia anunciés la primera gamma de Pixel, amb què Google va fer un nou pas per fer-se un lloc en el competitiu mercat de la telefonia mòbil. Fa dues setmanes, la companyia va anunciar la compra de part de la divisió de telèfons intel·ligents del fabricant HTC per 1.100 milions de dòlars (935 milions d'euros). L'empresa taiwanesa va firmar un acord de cooperació per al desenvolupament de mòbils, va pactar l'ús de les seves patents durant deu anys per part de Google i traspassarà a aquesta empresa uns 2.000 empleats.

Temes:

Mòbils Google