ACTIVITAT ECONÒMICA

El sector turístic de Catalunya no acusa els atemptats

Barcelona. (Barcelones) 23.08.2017.  Barcelona.   Vigilancia policial y turistas en la Sagrada Familia.           DG.   170823    arxiu   nº 0404    en la foto.   Turistas en la Sagrada Familia.l      FOTO: PUIG, JOAN

Barcelona. (Barcelones) 23.08.2017. Barcelona. Vigilancia policial y turistas en la Sagrada Familia. DG. 170823 arxiu nº 0404 en la foto. Turistas en la Sagrada Familia.l FOTO: PUIG, JOAN / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades (Acave), Martí Sarrate, ha assegurat aquest dijous que els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils de l'agost no han afectat el turisme a Catalunya.

Sarrate, en declaracions després del XVII Fòrum Acave, va afirmar que han analitzat les dades d'aeroports, hotels i excursions, i que tot i que hi va haver preocupació inicial, les xifres asseguren que "el turisme s'ha recuperat" i que "Barcelona torna a estar plena".

Notícies relacionades

El directiu ha posat com a exemple les excursions que comercialitzen (MontserratSagrada Família...), en què les xifres ja són les habituals, així com el preu de les habitacions d'hotel, que torna a ser "el normal per a aquestes dates".

"Es compliran les previsions i hi haurà rècord de turistes aquest any a Espanya i a Catalunya", ha aventurat Sarrate.