calendari laboral

25 de setembre del 2017: ¿On és festiu l'endemà de la Mercè?

L'últim dilluns d'aquest mes és festa a Barcelona i uns quants municipis catalans més

volei

volei

1
Es llegeix en minuts

El 25 de setembre del 2017, l'endemà de la festa de la Mercè de Barcelona, és festiu en alguns municipis catalans -amb la capital catalana al capdavant-. Aquest és un dels dos dies de festa local que escullen els ajuntaments cada any. Així doncs, després del diumenge 24 de setembre, el dilluns 25 és festiu a Barcelona i altres municipis. 

Diverses ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona han escollit el 25 de setembre per disfrutar d'un d'aquests dos dies de festa local. És el cas de l'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí i Montcada i Reixac. També en altres llocs de Catalunya, en municipis com ReusCervera Hostalric, entre molts altres, és festiu aquest any l'últim dilluns de setembre.  

Per saber si és festa al teu poble o ciutat pots consultar el següent cercador:

Notícies relacionades

(Si el teu mòbil no mostra el cercador, accedeix a la versió clàssica.)

El calendari laboral del 2017 a Catalunya inclou altres dies de festa al llarg de l'últim trimestre. En total, són sis festius, cinc dies de festes estatals (el Dia de la Hispanitat -12 d'octubre-, Tots Sants -1 de novembre-, el Dia de la Constitució -6 de desembre, la Immaculada Concepció -8 de desembre- i Nadal -25 de desembre) i un de festa autonòmica (Sant Esteve, 26 de desembre). A més d'aquestes festes comunes a totes les poblacions catalanes, també hi ha municipis que celebraran algun dels festius locals al llarg d'aquest trimestre.