Anar al contingut

Patrocina:

DISTRIBUCIÓ

Mercadona ofereix 120 llocs de treball fixos a Catalunya per reforçar la seva plantilla

La companyia obrirà supermercats a Terrassa i Gavà i amplia el personal en una desena de botigues

El Periódico / Barcelona

secci-fruita-supermercat-mercadona-al-mercat-de-sant-adri-de-bess-barcelona

Oscar Garrido Serra

Mercadona ampliarà la seva plantilla a Catalunya amb 120 llocs de treball fixos. L'empresa ha iniciat el procés de selecció dels candidats per a dos nous supermercats que obrirà a Terrassa Gavà, però també per ampliar el personal en altres botigues per aplicar el nou model de botiga eficient que està implantant.

La companyia busca 83 treballadors per a la província de Barcelona, 20 per a Girona (Girona, Salt i Olot), 13 per a Tarragona (Terres de l'Ebre) i quatre a Lleida (la Seu d'Urgell i Viella). Els interessats poden presentar les seves sol·licituds a la pàgina web de treball de Mercadona.

A Barcelona, ofereix 17 llocs de treball per a les ciutats de Barcelona i Badalona, 46 més per cobrir necessitats de personal a Terrassa, Sabadell, Rubí, Ripollet i Cerdanyola, Castellar, Sant Cugat, Mollet i Llinars del Vallès, bàsicament; 12 vacants per a Gavà; dues per a Manresa, i sis més per a la comarca d'Osona: tres per a Vic, dues per a Tona i una altra per a Torelló.

La cadena ofereix un contracte fix des del primer dia amb un salari inicial de 1.297 euros bruts al mes per una jornada de 40 hores setmanals. Segons l'empresa, un caixer o un reposador a jornada completa amb més de quatre anys d'antiguitat -el 84% de la plantilla- de Mercadona ja arriba als 1.755 euros bruts al mes (1.449 euros nets).

Al tancament del 2016, Mercadona disposava d'una plantilla formada per 11.726 persones a Catalunya, on té 256 botigues.

0 Comentaris
cargando