Anar al contingut

TRANSACCIÓ

Cuatrecasas compra el 632 de l'avinguda Diagonal de Barcelona

L'edifici, seu de l'Institut Oftalmològic Quirónsalud, té un valor que pot rondar els 13 milions d'euros

MAX JIMÉNEZ BOTÍAS / BARCELONA

Cuatrecasas compra el 632 de l'avinguda Diagonal de Barcelona

JOAN CORTADELLAS

Emesa Corporació Empresarial, el grup inversor del Bufet Cuatrecasas, ha tancat l'adquisició de l'edifici ubicat al número 632 de l'avinguda Diagonal, a Barcelona. L'immoble, de 2.000 metres quadrats de superfície, és l'actual seu de l'Institut Oftalmològic Quirónsalud Barcelona, inquilí que té un contracte d'arrendament a llarg termini. Fins ara, el propietari de l'edifici era la societat Inmo 632. El preu de l'operació no ha transcendit però el valor pot estar al voltant dels 7 milions d'euros, en funció del valor del metre quadrat d'aquella zona.

Diagonal 632 havia acollit amb anterioritat la seu del Banco de Finanzas i el Chase Manhattan Bank. L'immoble va ser ideat per l'arquitecte Francesc Mitjans, autor del Camp Nou, la Torre Banco Atlántico -actual Torre Banc Sabadell- o l'Edifici Estel de Telefónica.

Amb aquesta operació, Emesa suma un nou actiu a la Diagonal i es reforça la seva presència en aquesta avinguda, on és propietària de Diagonal 191 (l'actual seu del bufet Cuatrecasas), Diagonal 444 i Diagonal 579. En total, els actius immobiliaris de la companyia inversora d'Emilio Cuatrecasas superen els 125.000 metres quadrats, principalment situats a Barcelona i la seva àrea d'influència.
 

IMPULSORA D'EMPRESES

Fundada el 1980, Emesa és una societat de promoció industrial i immobiliària centrada a promoure empreses que estiguin disposades a desenvolupar un avantatge competitiu en el seu sector. La corporació exerceix la posició d'accionista actiu en les seves participades, amb vocació de llarg termini i normalment s'incorpora als seus òrgans de govern. Compta amb una cartera d'actius industrials i immobiliaris valorada en més de 500 milions d'euros, entre els quals destaquen la multinacional del sector de la restauració Elior o la societat Diagonal 191, impulsora d'un complex d'oficines al districte tecnològic de Barcelona.