TRANSACCIÓ

Cuatrecasas compra el 632 de l'avinguda Diagonal de Barcelona

L'edifici, seu de l'Institut Oftalmològic Quirónsalud, té un valor que pot rondar els 13 milions d'euros

ae1

ae1 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
MAX JIMÉNEZ BOTÍAS / BARCELONA

Emesa Corporació Empresarial, el grup inversor del Bufet Cuatrecasas, ha tancat l'adquisició de l'edifici ubicat al número 632 de l'avinguda Diagonal, a Barcelona. L'immoble, de 2.000 metres quadrats de superfície, és l'actual seu de l'Institut Oftalmològic Quirónsalud Barcelona, inquilí que té un contracte d'arrendament a llarg termini. Fins ara, el propietari de l'edifici era la societat Inmo 632. El preu de l'operació no ha transcendit però el valor pot estar al voltant dels 7 milions d'euros, en funció del valor del metre quadrat d'aquella zona.

Diagonal 632 havia acollit amb anterioritat la seu del Banco de Finanzas i el Chase Manhattan Bank. L'immoble va ser ideat per l'arquitecte Francesc Mitjans, autor del Camp Nou, la Torre Banco Atlántico -actual Torre Banc Sabadell- o l'Edifici Estel de Telefónica.

Amb aquesta operació, Emesa suma un nou actiu a la Diagonal i es reforça la seva presència en aquesta avinguda, on és propietària de Diagonal 191 (l'actual seu del bufet Cuatrecasas), Diagonal 444 i Diagonal 579. En total, els actius immobiliaris de la companyia inversora d'Emilio Cuatrecasas superen els 125.000 metres quadrats, principalment situats a Barcelona i la seva àrea d'influència.

Notícies relacionades

 

IMPULSORA D'EMPRESES

Fundada el 1980, Emesa és una societat de promoció industrial i immobiliària centrada a promoure empreses que estiguin disposades a desenvolupar un avantatge competitiu en el seu sector. La corporació exerceix la posició d'accionista actiu en les seves participades, amb vocació de llarg termini i normalment s'incorpora als seus òrgans de govern. Compta amb una cartera d'actius industrials i immobiliaris valorada en més de 500 milions d'euros, entre els quals destaquen la multinacional del sector de la restauració Elior o la societat Diagonal 191, impulsora d'un complex d'oficines al districte tecnològic de Barcelona.