La web d'Hisenda ha fallat un parell d'hores aquesta matinada

Alguns contribuents no hi han pogut accedir entre les 12 i les dues de la matinada per problemes tècnics

rentaweb

rentaweb

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dues hores. Angoixants per als que esperen als últims dies per presentar o confirmar l'esborrany de la declaració de la renda del 2016, el termini de la qual finalitza aquest divendres.

De les 12 a les dues de la matinada passada hi ha hagut "problemes tècnics" que han impedit a alguns contribuents confirmar o tramitar esborranys a través de Renda Web, segons han confirmat fonts d'Hisenda.

Actualment, el servei funciona sense incidències, com ho ha fet durant tota la campanya, segons les mateixes fonts. En la campanya que finalitza aquest divendres, ha desaparegut el tradicional programa Padre, d'assistència i tots els contribuents, també els que tenen rendiments de les activitats econòmiques, utilitzen el sistema Renda Web, que permet entrar i sortir les vegades que es vulgui, 'on line' i a través de mòbilportàtil ordinador.

A 600 PER MINUT

Notícies relacionades

El ritme en aquests moments és d'unes 600 presentacions al minut. Això suposa unes 36.000 a l'hora, segons les mateixes fonts. No tots els dies es manté una cadència tan elevada, ja que la campanya va començar el 5 d'abril.

A l'inici de la campanya també hi va haver moltes presentacions perquè també s'han accelerat les devolucions, que són tres de cada quatre.