TERMINAL INCENDIARI

Un accionista d'11 anys fa sortir els colors a Samsung

El jove retreu a l'empresa la seva gestió de la crisi de les bateries del Galaxy Note 7

L'estudiant de cinquè de primària té accions de l'empresa per un valor de 1.655 euros

jgblanco37793870 kwon oh hyun  co vice chairman and co chief executive office170324112403

jgblanco37793870 kwon oh hyun co vice chairman and co chief executive office170324112403 / SeongJoon Cho

1
Es llegeix en minuts

Un accionista de Samsung Electronics, de només 11 anys, ha fet posar vermell el gegant sud-coreà durant la seva junta d'accionistes, en què ha retret la gestió de la crisi del Galaxy Note 7 i ha afirmat que espera que no hi hagi "més incidents" similars.

"Estic una mica nerviós, perquè és la primera vegada que assisteixo a una junta d'accionistes. M'agradaria dir que espero, sense importar quant temps calgui (el seu desenvolupament), que no hi hagi més incidents com l'explosió del Galaxy Note 7", ha dit el petit Yu, en declaracions recollides pels mitjans locals.

En concret, l'estudiant de cinquè de primària va invertir els seus estalvis per comprar dues accions de Samsung Electronics, amb un preu per títol que puja en l'actualitat a uns 1.655 euros (més de 2 milions de wons). 

Segons el diari 'Korea Herald', Yu encara no té un telèfon intel·ligent, però ha manifestat després de la reunió d'aquest divendres que espera comprar el model V20 de l'altre gegant sud-coreà, LG.

LA REACCIÓ DE SAMSUNG

En resposta a aquesta intervenció, el vicepresident i conseller delegat de Samsung Electronics, Kwon Oh-hyun, ha qualificat l'assistència de Yu d'"històrica" i ha indicat que acceptaran "les opinions de joves accionistes i les posaran en pràctica" en els seus negocis.

"Volem recuperar la nostra imatge de marca i refermar el nostre lideratge en el mercat dels 'smartphones'", ha afegit Shin Jong-kyun, director executiu de la Divisió d'Informàtica i Comunicacions Mòbils de Samsung.

LA CRISI DEL GALAXY NOTE 7

Notícies relacionades

Els problemes amb el model Galaxy NotE 7 van sorgir pocs dies després que el model es comencés a vendre el 19 d'agost del 2016, quan Samsung va rebre queixes de bateries que s'incendiaven durant el procés de càrrega.

La crisi va forçar l'empresa a revisar el producte per, finalment, deixar de fabricar-lo, l'octubre d'aquell mateix any.