González diu que amb les hipoteques l'important és "preservar la seguretat jurídica"

El president del BBVA afirma que vetllarà per l'interès del banc i dels clients amb les clàusules terra

icoy36940754 francisco gonzalez davos170119172718

icoy36940754 francisco gonzalez davos170119172718

1
Es llegeix en minuts

El president de BBVAFrancisco González, ha assegurat aquest dijous a Davos (Suïssa) que la seva entitat està treballant per vetllar per l'interès del banc i dels clients en relació amb l'acord signat entre el GovernPSOE i Ciutadans amb motiu de la solució extrajudicial per al retorn dels diners cobrats mitjançant clàusules terra abusives.

Pel banquer, "és important veure la foto en el seu conjunt i preservar la seguretat jurídica". Durant la reunió a Davos (Suïssa), el president de BBVA, va afirmar que el banc procedirà "adequadament parlant amb els nostres clients".

Notícies relacionades

González ha afegit que en la negociació amb els clients es buscaran "els interessos de les dues parts" i que "ara estem pendents del decret i de la interpretació del Tribunal Suprem espanyol". En aquest sentit, González ha recordat que el maig del 2013, BBVA va retirar les clàusules terra tan bon punt va conèixer la sentència del Tribunal Suprem que afectava aquest banc.

El banquer ha fet una defensa del sistema hipotecari espanyol, malgrat les últimes sentències, i l'ha qualificat com "el millor sistema hipotecari probablement del món", gràcies al qual, ha afegit, molta gent ha pogut accedir a la propietat.