amenaça per a un gegant tecnològic

Samsung paralitza la producció del Galaxy Note 7 pels problemes amb els nous mòbils

La companyia ha decidit aturar la producció temporalment fins a solucionar els defectes de fabricació a les bateries

1
Es llegeix en minuts

Samsung Electronics ha aturat la producció del seu telèfon Galaxy Note 7 després que s'informés d'incendis en dispositius distribuïts per reemplaçar al seu torn models afectats per una avaria d'aquest tipus, ha confirmat aquest dilluns un proveïdor a l'agència de notícies Yonhap. El representant d'aquest proveïdor sud-coreà ha assegurat que la parada temporal de la fabricació del 'phablet' s'ha decidit en cooperació amb reguladors de Corea del Sud, els Estats Units i la Xina. La mesura inclou una planta de Samsung al Vietnam que és responsable dels enviaments globals del Galaxy Note 7.

El gegant tecnològic sud-coreà encara no s'ha pronunciat, però es dóna per fet que aquesta decisió afectarà les vendes dels nous models de Note 7 a l'Índia o Europa que s'havien de reprendre el 28 d'octubre.

La decisió arriba després que diversos mitjans informessin de vuit casos d'incendi en aparells que van ser entregats a consumidors a Corea del Sud, els EUA i Taiwan per substituir models afectats per una retirada global que ha inclòs 2,5 milions d'unitats davant el perill que es cali foc al carregar-los.

Notícies relacionades

Samsung va començar a vendre el telèfon el 19 d'agost però poc després va anunciar aquesta retirada a l'informar-se d'una trentena de casos d'incendi en diversos països. Aquesta setmana passada dos dels grans operadors de telefonia mòbil als Estats Units, AT&T i T-Mobile US, han deixat de vendre les noves unitats del Note 7 -teòricament no afectades per l'avaria- davant els cinc nous casos d'incendi que s'han reportat en aquest país.

Diverses estimacions d'analistes han situat el cost fins ara de la retirada massiva del Galaxy Note 7 al voltant del bilió de wons (802 milions d'euros / 898 milions de dòlars). 

Temes:

Samsung Mòbils