TURISME

Les aerolínies llancen al setembre una allau d'ofertes de viatges barats

Vueling, Easyjet, Iberia, Air Europa, Air France i KLM ofereixen bitllets barats que només es poden adquirir aquesta setmana

 

  / EFE / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Amb la tornada de les vacances i el retorn a la feina, gran part dels consumidors estan pensant a... tornar marxar de vacances. Això ho saben bé les aerolínies, que han llançat aquests dies nombroses ofertes de viatges perquè els ciutadans puguin aprofitar els vols barats per planejar futures escapades. Aquestes són algunes de les ofertes d'aquests dies de les principals aerolínies.

VUELING

Amb el nou curs, Vueling ofereix un milió de places des de 29,99 eurosVueling  a pràcticament tots els seus destins. La compra s'ha de fer abans del 13 de setembre i són per volar entre el 19 de setembre i el 29 de març del 2017.

EASYJET

La 'low cost' taronja Easyjet té en marxaEasyjet  només aquest dimarts, 6 de setembre, 90.000 bitllets d'avió amb un 20% de descompte si es contracten a la web de la companyia.

IBERIA

Iberia ha posat al mercat més d'un milió de placesIberia  amb la seva nova campanya 'Ajustem el cinturó' amb preus des de 29 euros per trajecte en vols nacionals, des de 39 euros a Europa, des de 59 euros a l'Àfrica i des de 199 euros per a viatges a Amèrica. A més, ofereix vols a Xangai (Xina) des de 244 euros i a Tòquio (Japó) -estrena la seva ruta el 18 d'octubre- des de 309 euros.

L'oferta és vàlida per a bitllets que es comprin fins al 18 de setembre per volar fins al 15 de juny del 2017.

AIR EUROPA

Air Europa, la divisió aèria del grup turístic Globalia, ha llançat la campanya 'Minimax', una nova oferta promocional per oferir als seus clients vols barats.

Notícies relacionades

Els vols es poden comprar fins a l'11 de setembre, i són per volar des del 12 de setembre al 15 de juny del 2017. Amb aquesta nova promoció, Air Europa posa a disposició dels seus passatgers vols des de 19 euros per trajecte, comprant anada i tornada, des de les Balears a la Península o des de 27 euros per trajecte des de les Canàries. 

AIR FRANCE - KLM

El conglomerat d'aerolínies Air France KLM oferirà aquest dimecres, 7 de setembre, i només durant 48 hores, descomptes en diversos destins, amb rebaixes de fins al 40%.