Cellnex desembarca a França amb la compra de 230 torres a Bouygues

L'operació puja a 80 milions i preveu l'adquisició de 270 instal·lacions més els pròxims mesos

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cellnex no para en la seva expansió. Després de la seva entrada recent a HolandaHolanda amb la compra d'instal·lacions de Protelindo, la companyia d'infraestructures de telecomunicacions terrestres ha adquirit 230 torres a la francesa Bouygues Telecom per 80 milions d'euros.

En una segona fase, en què ja s'està treballant, el grup que té com a principal accionista Abertis controlarà 270 emplaçaments més, de manera que arribarà un total de 500.

L'operació va acompanyada d'un contracte de prestació de serveis de Cellnex a Bouygues per un període de 20 anys. L'acord obre una línia de col·laboració industrial a llarg termini amb l'operadora francesa "per respondre a la implantació de la banda ampla mòbil en les basades en els estàndards 4G 5G.

OPERADOR INDEPENDENT 

Notícies relacionades

Amb la transacció, la companyia presidida per Francisco Reynés es consolida com a operador independent d'infraestructures de telecomunicacions terrestres. A més d'Espanya Itàlia, el grup ja és present a Holanda França.

L'aportació estimada de les instal·lacions adquirides se situarà al voltant dels 6,9 milions en un període de 12 mesos, incloent-hi els serveis a altres clients diferents de Bouygues.