APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Geatmyboat, iBeach i triplist

Geatmyboat, iBeach, triplist, sunshield i expensify, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

ses

ses

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Arriben les vacances i trobar platges ideals, protegir-se del sol o preparar la maleta sense oblidar-se res pot convertir-se en una verdadera carrera d'obstacles. Aquestes cinc recomanacions serviran perquè aquests preparatius siguin molt més fàcils.

1. GEAT MY BOAT

L'Airbnb dels vaixells

Aquesta aplicació funciona de la mateixa manera que la plataforma d'economia col·laborativa Airbnb, però destinada a les embarcacions marítimes. Així, aquesta aplicació t'ajudarà a contrastar preus, visualitzar les imatges dels transports i llogar vaixells segons les teves preferències, bé sigui per hores o per dies. Està present en 160 països. Disponible en Android i iOs.

2. iBEACH

Descobrir les millors platges

Aquesta aplicació (Android i iOs)  és ideal si vols passar el dia a qualsevol platja espanyola, ja que t'informa sobre l'estat de les platges amb el pronòstic del temps de l'AEMET. L'aplicació et permet buscar platges per província o, amb ajuda del GPS del teu mòbil, les més pròximes, o fins i tot les platges verges. Podràs consultar a través d'aquesta aplicació la temperatura de l'aigua, l'índex UV i la sensació tèrmica, a més del vent i de l'onatge. 

3. SUN SHIELD

Protegir-se del sol

Aquesta aplicació (Android i iOs) busca protegir-te de les radiacions solars, i per a això et mostra la incidència dels raigs ultraviolats en les diferents hores del dia per saber quan posar-se a l'ombra. A més, pots fer un test per avaluar el teu tipus de pell, les precaucions que has de prendre i la protecció de crema solar més recomanable..

4. TRIPLIST

Assistent per fer la maleta

Si fer la maleta és una de les teves principals preocupacions a l'hora d'anar de vacances, TripList és la teva aplicació (Android i iOs). Pots ordenar i seleccionar el teu equipatge a través d'articles i categories com peces de roba, documents i objectes personals, a més de crear avisos i llistes amb les diverses tasques que has de fer abans de dir hola a les vacances.

5. EXPENSIFY

Notícies relacionades

No gastis més del compte

Aquesta aplicació (Android i iOs) està destinada perquè puguis controlar les teves despeses sense necessitat d'acumular tiquets i factures. Així, aquesta app posa a la teva disposició una llista per controls els teus pagaments i et brinda la possibilitat que hi adjuntis les fotos de totes les teves factures. Per una altra part, et permet agrupar-les i diferenciar-les per categories per resumir en un gràfic tot el que has gastat