CONSUM

Movistar cobrarà per l'excés d'ús de dades mòbils

El cobrament serà automàtic a menys que es comuniqui el contrari a l'operadora

 

  / JOSEP MARIA BERENGUERAS

1
Es llegeix en minuts

Movistar està informant els seus clients que a partir del 18 de maig els cobrarà per l'excés en el consum de dades de mòbils, tret que manifestin la seva voluntat, a través d'una trucada telefònica, de mantenir les condicions actuals.

Notícies relacionades

L'operadora  torna a fer nous canvis en el serveis “més megues” de telefonia mòbil, segons ha començat a informar. I és que als usuaris que estiguin subjectes a tarifes de contracte mòbil se'ls cobrarà una franquícia de dades per l'excés de megues utilitzat per navegar en un mateix mes. El cobrament serà automàtic a partir del 18 de maig, però es pot evitar trucant gratis al telèfon 223528.

El preu que Movistar ha establert perquè els clients puguin navegar més temps a la màxima velocitat del seu servei de telefonia mòbil és d'1,5 cèntims per mega fins a un màxim d'1 GB, cosa que suposarà un límit de 15 euros per a aquest volum. El límit d'1 gigabyte pot ser modificat pel client que necessiti ajustar les seves necessitats en cas que requereixi navegar més ràpid més enllà del volum de megues de què es disposa mensualment.