Els Tres Molinos seran un Lidl i un centre de restauració gourmet

La multinacional alemanya ha executat l'opció de compra sobre de 4.572 metres quadrats

1
Es llegeix en minuts
Olga Grau
Olga Grau

Cap d'Economia

ver +

La multinacional Lidl ha executat l’opció de compra sobre 4.572 metres quadrats situats al nord de la ciutat en els quals es troba l’històric restaurant Tres Molinos, molt popular entre la població tant del mateix territori com dels municipis de l’entorn.La multinacional alemanya té previst edificar-hi un supermercat de 1.800 metres quadrats i aprofitar la resta de l’espai per convertir aquest enclavament també en un espai de restauració i cafeteria. Un dels motius és rendibilitzar la proximitat del col·legi alemany d’Esplugues i de la comunitat de població estrangera que viu a la zona. La intenció de Lidl és potenciar la seva línia de productes gurmet Deluxe llançada el 2009.

La marca ja ha portat a terme campanyes amb el xef Sergi Arola, reconegut amb dues estrelles Michelín, per potenciar els productes gourmet low cost de la firma, estratègia que ha emulat el grup Dia. La venda de productes gurmet intenta ampliar el client potencial de les cadenes discount, molt sensible als preus. 

Notícies relacionades

El grup de distribució Lidl haurà de conservar la façana dels Tres Molinos, que està declarada patrimoni artístic protegit, i també haurà de promoure una zona verda al barri del Gall de Finestrelles com a compensació pel canvi d’usos que n’ha concedit l’Ajuntament d’Esplugues. 

En tot cas, els que hi passin per davant seguiran veient, al costat del logo de Lidl, els tres molins, com a elements singulars, ja que es restauraran, perquè estan catalogats.

Temes:

Lidl Comerç