NOU CENTRE COMERCIAL EN UN ENCLAVAMENT EMBLEMÀTIC

Los Tres Molinos seran un Lidl

Vista dels de la carretera B-23 de la façana de l’històric restaurant Tres Molinos, a Esplugues.

Vista dels de la carretera B-23 de la façana de l’històric restaurant Tres Molinos, a Esplugues. / GOOGLE / STREETWIEV

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha aprovat en l’últim ple la modificació del Pla General Metropolità (PGM) per requalificar els terrenys de 4.572 metres quadrats situats al nord de la ciutat en què hi ha l’històric restaurant Los Tres Molinos, molt popular entre la població del territori i també dels municipis de l’entorn. El consistori ha donat llum verda a requalificar aquesta parcel·la perquè pugui ser un equipament comercial operat per la companyia multinacional alemanya Lidl, que preveu posar-hi en marxa un supermercat, segons va confirmar el primer tinent d’alcalde i responsable de Territori i Sostenibilitat d’Esplugues de Llobregat, Eduard Sanz.

    El grup de distribució haurà de conservar la façana de Los Tres Molinos, que va ser declarada patrimoni artístic protegit, i haurà de promoure una zona verda al barri del Gall de Finestrelles com a compensació pel canvi d’usos.

    Fonts de Lidl han confirmat l’estat avançat de les negociacions per aixecar-hi el nou centre comercial que s’ubicarà en una zona privilegiada, ja que és a l’entrada de l’avinguda de la Diagonal, prop de la B-23 i la Ronda de Dalt, i al quedar elevat tindrà una gran visibilitat per a tots els cotxes que circulen tant d’entrada com de sortida de Barcelona.

Notícies relacionades

    En tot cas, els que hi passin per davant seguiran veient, juntament amb el logo de Lidl, els tres molins, com a elements singulars, ja que es restauraran, perquè estan

catalogats. 

Temes:

Lidl Empreses