AUTOMOCIÓ

Autoliv planteja tancar la planta de Granollers

La mesura deixarà al carrer els 290 treballadors de la planta

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / GRANOLLERS

La direcció de la multinacional sueca Autoliv KLE, que fabrica accessoris per a automòbils, ha comunicat als seus treballadors de Granollers que té intenció de tancar la planta ubicada en aquesta ciutat, on treballen 290 persones.

Segons fonts sindicals, la direcció va traslladar aquesta decisió ahir al comitè d'empresa i al conjunt de treballadors de la factoria vallesana. Es dóna la circumstància que aquesta planta, dedicada a la fabricació de cinturons de seguretat, ha registrat en els últims anys una disminució progressiva de la plantilla.

Notícies relacionades

En aquest sentit, els representants dels treballadors han expressat "el seu rebuig frontal" a aquesta decisió i han instat la direcció a "obrir un procés d'anàlisi i negociació" que culmini en un pla de reindustrialització que garanteixi la continuïtat de l'activitat i el manteniment del màxim nombre possible de llocs de treball.

Així mateix, la UGT ha fet una crida a totes les administracions perquè treballin conjuntament per evitar el tancament de l'empresa i ha reclamat la derogació de totes les reformes que faciliten aquesta mena de mesures empresarials.

Temes:

Granollers