SECTOR FINANCER

Deutsche Bank es dispara en borsa després de renovar la seva direcció

L'entitat va anunciar diumenge la marxa escalonada dels dos consellers delegats i va nomenar John Cryan com a màxim executiu

1
Es llegeix en minuts

Les accions de Deutsche Bank han iniciat la sessió amb avanços superiors al 7% a la Borsa de Frankfurt després que aquest diumenge l'entitat anunciés la marxa escalonada d'Anshu Jain i Juergen Fitschen, els dos executius que han actuat com a coconsellers delegats del banc, i la designació de John Cryan com nou màxim executiu de la institució.

John Cryan, de 54 anys, assumirà el rol de coconseller delegat de Deutsche Bank l'1 de juliol. Actualment forma part del Comitè de Supervisió de Deutsche Bank i ha actuat com a president del Comitè d'Auditoria i del Comitè de Riscos de l'entitat.

Anshu Jain abandonarà el seu lloc el 30 de juny, mentre Juergen Fitschen seguirà al seu actual càrrec fins a celebrar-se la junta general d'accionistes del banc el 19 de maig del 2016 per assegurar una transició sense sobresalts. D'aquesta manera, després de la sortida de Juergen Fitschen el maig del 2016, John Cryan es convertirà en conseller delegat únic de Deutsche Bank.

MANIPULACIÓ DE TIPUS I EVASIÓ

Notícies relacionades

Deutsche Bank ha lluitat per restaurar la seva imatge afectada per una sèrie de problemes regulatoris i legals, que inclouen investigacions per la suposada manipulació de les taxes d'interès referencials, evasió d'impostos i rentat de diners.

En un esforç d'últim minut per recuperar la confiança en el seu lideratge, l'entitat va presentar un canvi radical en la seva gestió el 21 de maig, i va aconseguir únicament que el personal de la seva pròpia seu a Frankfurt demanés a Jain la seva renúncia.

Temes:

Deutsche Bank