LLANÇAMENT

Orange llança una 'app' per pagar amb el mòbil als comerços

L'aplicació gratuïta permetrà comprar sense contacte en 530.000 botigues d'Espanya

1
Es llegeix en minuts

Orange ha llançat una aplicació gratuïta que només registrant la targeta de dèbitcrèdit o prepagament permet fer pagaments amb el mòbil als més de 530.000 comerços que accepten Visa 'sense contacte' a Espanya i 2,4 milions a Europa o en botigues 'on line', segons ha informat la companyia.

La firma ha assenyalat que aquesta aplicació, denominada 'Orange Cash', és una "extensió" de la targeta de dèbit, crèdit o prepagament del client que, independentment de l'entitat bancària, permet fer pagaments amb el mòbil de forma "senzilla, gratuïta, sense despeses ni comissions i segura".

Com a promoció inicial, l'operadora regalarà fins a 16 euros als primers clients, amb 10 euros de saldo gratis després de la primera recàrrega de 20 euros o més, que se sumen a la devolució de dos euros en les tres primeres compres d'import superior a 15 euros.

La companyia ha indicat que per disfrutar d'aquest mètode de pagament amb el mòbil, el client d'Orange necessita un terminal compatible amb tecnologia NFC (Near Field Communication) i una targeta SIM NFC, que pot aconseguir en qualsevol botiga de l'operadora.

Per una altra part, per augmentar encara més la seguretat, en el cas dels pagaments 'on line', l'aplicació genera una targeta virtual amb una caducitat de només 24 hores per fer pagaments per internet. D'aquesta forma, l'usuari evita introduir les dades de la seva targeta de crèdit o dèbit i, passat aquest temps, la targeta virtual és cancel·lada.

'Orange Cash' és fruit d'un acord entre Visa Europe, Orange i el Wirecard Group, que garanteix la protecció i seguretat de totes les transaccions i dades personals dels usuaris que utilitzin el servei.

Notícies relacionades

Pel director de Pagaments i Banca Mòbil d'Orange Espanya, Javier Ramírez, aquesta "primera incursió" en serveis financers propis des del mòbil és una "aposta decisiva" en una línia de negoci que la firma espera seguir desenvolupant en el futur.

Per la seva part, el director executiu de Mòbil de Visa Europa, Jeremy Nicholds, ha indicat que el llançament d''Orange Cash' a Espanya prova que el 2015 serà un any "clau" en l'adopció generalitzada dels pagaments mòbils a Espanya.

Temes:

Orange