Josep Lluís Núñez fill també haurà d'ingressar a la presó abans de 10 dies

El TSJC rebutja el recurs de súplica com va fer amb l'expresident del Barça

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / BARCELONA

Josep Lluís Núñez Navarro haurà d'ingressar a la presó abans de 10 dies, igual que el seu pare, l'expresident del Barça, Josep Lluís Núñez Clemente.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha denegat el recurs de súplica presentat per l'afectat, com va fer amb anterioritat amb el pare.

L'Audiència de Barcelona va ordenar l'ingrés a la presó tant de Núñez pare (83 anys), com del fill (55 anys)  fa unes setmanes, al rebutjar la petició per suspendre de forma provisional l'execució de condemna a dos anys i dos mesos de presó mentre es decidia sobre la seva petició d'indult.

La Secció Novena de l'Audiència va desestimar les peticions dels dos afectats, condemnats per un dels casos de corrupció més grans destapats a Catalunya.

Notícies relacionades

L'Audiència de Barcelona va condemnar el juliol del 2011 a sis anys de presó l'expresident blaugrana i el seu fill per subornar inspectors d'Hisenda perquè fessin els ulls grossos en les seves revisions i eludir així el pagament d'impostos dels beneficis obtinguts per la seva empresa, el grup Núñez i Navarro.

No obstant, el Tribunal Suprem va rebaixar la condemna fins als dos anys i dos mesos de presó, al·legant les dilacions indegudes en la macrocausa judicial. Davant d'això Núñez i el seu fill van sol·licitar un indult i van reclamar que, mentrestant, se suspengués el seu ingrés a la presó.