SECTOR IMMOBILIARI

El fons sobirà de Singapur compra el 30% de la immobiliària Gmp

L'inversor pagarà 200 milions per la participació en la firma especialitzada en el segment d'oficines

1
Es llegeix en minuts

El fons sobirà d'inversió del Govern de Singapur (GIC) entrarà a formar part de l'accionariat del grup immobiliari espanyol Gmp, amb una participació d'entorn al 30%, després d'acordar una inversió que supera els 200 milions d'euros, ha informat aquest dimecres la companyia que presideix Francisco Montoro.

Segons el grup immobiliari, la inversió es destinarà a créixer a través de projectes d'inversió, rehabilitació desenvolupament que reforçaran la posició de la companyia com a patrimonialista especialitzada en el segment d'oficines i parcs empresarials, principalment a Madrid i Barcelona.

Notícies relacionades

Des de GIC assenyalen que es tracta d'una aposta pel sector d'oficines a Espanya, sobretot a Madrid, que li permet accedir a una cartera d'oficines àmplia i diversificada.

Gmp és un grup immobiliari patrimonialista amb seu a Madrid, especialitzat en el sector d'oficines. Va adquirir el 15 de juliol l'antiga seu d'Altadis, al carrer Eloy Gonzalo de Madrid. Un edifici d'oficines amb una superfície bruta llogable de més de 13.000 metres quadrats, la  rehabilitació integral del qual acaba d'iniciar.

Temes:

Singapur