DES DE FINALS DE NOVEMBRE

'Fast food' a domicili

Burger King serà la primera empresa del seu sector que portarà les seves hamburgueses a casa dels usuaris espanyols

Una de les hamburgueses de Burger King.

Una de les hamburgueses de Burger King.

1
Es llegeix en minuts

Burger King posarà en marxa a finals de novembre el seu servei a domicili en 23 ciutats espanyoles i l'anirà ampliant fins a arribar als 150 establiments el març del 2015, segons ha informat aquest dilluns la companyia.

D'aquesta manera, la firma, que estrenarà aquest servei a Alcalá de Henares (Madrid), es converteix en la primera del seu sector que posarà en marxa un projecte d'aquest tipus, que satisfà les necessitats "dels més exigents" i obre la porta a nous moments de consum.

Els usuaris d'aquest nou servei podran fer les seves comandes a través de l'app mòbil de la companyia, disponible en iPhone i Android, per telèfon o a la seva web. El menú el rebran als seus domicilis en un temps màxim de 30 minuts sense cap càrrec addicional.

LLANÇAMENT

Notícies relacionades

També es crearan descomptes especials amb motiu del llançament. Entre ells, un menú Steakhouse gran, sis King Nuggets, quatre aletes de pollastre, un gofre calent i una ampolla d'aigua per 15 euros.

L'aplicació oferirà als usuaris informació sobre la seva opció Burger King a casa més pròxima i els avisarà si encara no està disponible al seu codi postal quan ho estigui. Inclou, a més, programes de compensació per als consumidors més freqüents del servei, de manera que si fa quatre comandes via web o aplicació aconseguirà una doble cheesburguer o una crispy chicken en la seva cinquena entrega.

Temes:

Menjar ràpid