SECTOR IMMOBILIARI

El fons KKH compra la torre Deutsche Bank de Barcelona

El comprador negocia amb diverses cadenes la instal·lació d'un hotel de gran luxe

1
Es llegeix en minuts
MAX JIMÉNEZ BOTÍAS / Barcelona

KKH Property Investors, una societat inversora, propietat de Josep-Maria Farré --exsoci de Restaura--, ha adquirit la torre Deutsche Bank de Barcelona, situada al passeig de Gràcia, 111, a les famílies andorranes Reig, Ribas i Cerqueda. L'operació s'ha tancat al voltant dels 90 milions d'euros, segons fonts del mercat.

Notícies relacionades

La firma ha creat una societat conjunta amb la nord-amerciana Perella Weinberg Real Estate i totes dues tenen la intenció de fer-hi una "inversió significativa" per transformar l'immoble en un hotel de cinc estrelles. Fonts pròximes a KKH han explicat que s'està negociant amb diverses cadenes hoteleres perquè instal·lin un dels seus establiments a l'edifici, que majoritàriament està ocupat pel despatx d'advocats Cuatrecasas.

Entre les cadenes hoteleres amb qui es negocia hi ha Four Seasons, que és la proposta plantejada pel propietari d'Emin Capital, el fons d'inversió de l'andorrà Jordi Badia, que en principi donava per tancat un acord amb els propietaris per comprar l'immoble, que finalment no es va arribar a materialitzar, malgrat que va ser anunciat a bombo i platerets.

Temes:

Deutsche Bank