SUCCÉS EN UNA EMPRESA TECNOLÒGICA

La directora de la plataforma de bitcoin First Meta se suïcida a Singapur

La mort de la jove es produeix després que dues empreses més, MtGox i Flexcoin, hagin anunciat problemes en el seu negoci

1
Es llegeix en minuts

Una nord-americana de 28 anys dirigent d'una plataforma d'intercanvi de la moneda virtual bitcoin ha estat trobada morta a Singapur, en el que tots els indicis apunten a un suïcidi, ja que la policia considera que la mort és "no natural" i ha exclòs l'assassinat.

El cos d'Autumn Radtke, dirigent de la plataforma First Meta, amb base a Singapur, va ser trobat el 26 de febrer en una torre residencial. Segons un comunicat policial, quan els agents hi van arribar, es van trobar la jove a terra, ja morta. "La investigació preliminar demostra que no hi ha res de sospitós", afegeix la nota.

Radtke era una gran fan dels bitcoins i havia invertit en ells personalment, segons els seus amics. A la seva pàgina de Facebook s'inclouen enllaços a històries de la moneda virtual, celebrant l'increment del seu valor l'any passat.

Robatoris

Notícies relacionades

First Meta no és l'única plataforma d'intercanvi de bitcoin que ha sortit als mitjans últimament. A finals de febrer, una altra empresa, MtGox, una de les companyies més importants de bitcoins, domiciliada al Japó, va anunciar que havia perdut 500 milions de dòlars en la moneda virtual, al·legant que havien estat robats, i es va acollir a la llei de fallides.

Flexcoin, una altra plataforma registrada al Canadà, ha indicat aquesta setmana que cessava les seves activitats després d'un atac de pirates informàtics que l'han privat de 500 milions de dòlars en actius.