INVESTIGACIÓ DE LA GUÀRDIA CIVIL

El jove mort a la piscifactoria de Guadalajara va obrir la fossa per desencallar una reixeta

1
Es llegeix en minuts
EFE / TOLEDO

La tragèdia que es va produir ahir a la piscifactoria d'Illana (Guadalajara), i que va costar la vida a quatre persones, es va produir perquè el fill del propietari de la planta va obrir la fossa sèptica en una "imprudència". El noi ho va fer per desencallar una de les reixetes.

Així ho ha explicat el subdelegat del Govern a Guadalajara, Juan Pablo Herranz, que ha detallat que aquesta és la principal conclusió extreta pels investigadors de la Guàrdia Civil sobre l'accident que es va produir a la piscifactoria. En el sinistre van morir el propietari, el seu fill i un matrimoni que treballava a la planta.

Per falta d'oxigen

Notícies relacionades

El fill del propietari, Antonio del Olmo, de 23 anys, va decidir obrir la fossa i mirar de desencallar la reixeta amb un ganxo, però es va esvair per la falta d'oxigen que motiven els gasos pesats que es generen a l'interior d'aquesta mena de fosses.

Quan el seu pare, Francisco, va veure que el noi no podia sortir de la fossa, va intentar ajudar-lo, però va patir els mateixos efectes i va caure amb ell, igual que li va passar poc després a José Carlos Hernández i a la seva dona, Cristina Clemente.