ENERGIA

Acciona i Enel no entraran en el consell d'Endesa

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SARAGOSSA

Acciona i Enel no entraran en el consell d'Endesa el 20 de juny, data de la junta d'accionistes. Així ho va confirmar ahir el seu president, Manuel Pizarro. L'ordre del dia inclou el nomenament de dos consellers nous, però Pizarro va argumentar que caldrà esperar les propostes de la comissió de retribucions.

Després de manifestar que el seu futur a la companyia passa "pel que vulguin els accionistes", va recordar que al seu despatx "no hi té cap fotografia familiar; me'n puc anar lleuger d'equipatge", va dir.

Notícies relacionades

També va demanar que la Guàrdia Civil investigui si dos agents de l'institut armat fora de servei el van vigilar al febrer, just abans que Enel anunciés la seva entrada en el capital d'Endesa. Pizarro va afirmar que ja ha denunciat aquests fets.

La Direcció General de la Policia va negar ahir "haver ordenat a cap dels seus agents realitzar cap seguiment al president d'Endesa". També matisa que el vehicle que van usar "és propietat d'un dels implicats" i que "no estaven de servei en aquell moment, sinó que un d'ells estava de baixa per malaltia i l'altre, fora de servei". A més, la denúncia cursada per Endesa ha estat sobreseguda per un jutjat de Madrid.

Temes:

Acciona