PEDRES I FOC

Els treballadors de Delphi radicalitzen les protestes i tallen un pont a Cadis

1
Es llegeix en minuts
EFE / CADIS

Els treballadors de la factoria de Delphi a Puerto Real (Cadis) han radicalitzat aquest matí les seves mobilitzacions amb el tall del pont Carranza d'entrada a la capital, així com del nus d'accés a la factoria, en senyal de protesta pel tancament de la planta anunciat per la multinacional el passat 22 de febrer.

Els treballadors, més d'un miler dels tres torns de treball, han sortit cap a les nou del matí de la factoria després d'una assemblea a les portes de la planta, segons ha informat el representant de la CGT en el comitè d'empresa, Isidro Jiménez.

Des d'allà, han anat caminant fins al pont Carranza i l'han tallat durant una hora utilitzant pedres i diferents cartells i materials als quals han calat foc.

Importants retencions

Notícies relacionades

Poc abans de les onze del matí, els treballadors de la factoria han tornat als seus llocs de treball després d'una protesta que ha causat importants retencions al voltant de Cadis.

Segons Jiménez, els treballadors han decidit radicalitzar les protestes dos dies abans de la vaga general convocada per dimecres que ve en 14 municipis de la badia gaditana i perquè "després de dos mesos sense solució la cosa ha d'anar a més".