PRIMERES HORES

La posada a la venda de la Playstation 3 a Europa desperta menys expectació de l'esperada

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / PARÍS / MADRID

La nova videoconsola de Sony, la Playstation 3, a la venda des de mitjanit, no ha desencadenat grans cues a Europa com va succeir amb la Wii de Nintendo el mes de desembre passat.

A París i Londres, només un centenar de fans van esperar a les portes dels magatzems per poder comprar el producte de Sony, que es ven per 599 euros.

A la capital britànica, l'esdeveniment ha estat menys espectacular del que s'esperava. De la mateixa manera, a França, la multitud de compradors no és comparable a les llargues cues que es van formar per la sortida de la Wii de Nintendo --amb un preu de 249 euros--, ni la multitud de l'Xbox 360 de Microsoft --399 o 299 euros-.

Cues a Madrid i poca expectació a BCN

A Madrid, al voltant de 100 aficionats als videojocs han esperat que l'establiment FNAC de Callao obrís a les 24.00 h. per adquirir la PlayStation 3. El jove que va esperar 18 hores de cua per ser el primer a comprar-la ha estat premiat amb una d'elles, gratuïta.

Segons el cap de productes de la FNAC Espanya, Augusto Pereira, per evitar aglomeracions, han organitzat la venda a través de l'assignació d'un número a cada un dels interessats "perquè un llançament d'aquest tipus es descontrola sempre bastant".

Per un altre costat, ha comentat que les previsions de venda d'aparells en aquell centre de Callao per a aquesta mateixa nit són de 500 unitats mentre que a totes les FNAC d'Espanya es vendran aproximadament 3.000 durant la primera setmana "sinó s'esgoten en els quatre primers dies".

Al contrari, a Barcelona, la normativa no ha permès que els grans magatzems poguessin ampliar els seus horaris per les vendes del producte de Sony Corporation. Així doncs, l'expectació ha estat menor.

Fins a 800 euros

Notícies relacionades

A París, alguns compradors convidats per la companyia han criticat l'organització de Sony, que han titllat de molt mediatitzada. Només els més fanàtics van esperar als Camps Elisis i no han dubtat a gastar fins a 800 euros en la videoconsola i els jocs.

Molts d'ells fins i tot tenen l'anterior versió de Sony, però han estat seduïts "pel disseny, la sensació d'immersió gràcies al grafisme" i el lector de DVD d'alta definició CBlu-Ray.

Temes:

PlayStation