INDÚSTRIA DEL JOC

La Playstation 3 intentarà batre la Wii en vendes

1
Es llegeix en minuts
CARMEN JANÉ / BARCELONA

La guerra de les consoles ja té a Espanya tots els seus contendents en lliça. La Playstation 3, que es posa a la venda aquesta mitjanit, espera batre la Wii de Nintendo en només 15 dies, segons el conseller delegat de Sony Computer Entertainment España (SCEE), James Amstrong. La companyia posarà a la venda unes 110.000 unitats, "més de les 75.000 que, segons GFK, ha venut Wii fins ara", diu l'executiu. La consola de Nintendo, molt més barata i amb un sistema de joc molt atractiu, ha desbancat de les llistes de vendes la de Sony al Japó i EUA, on totes dues van aparèixer el novembre passat.

"La Playstation 3 es vendrà, sobretot, entre els que ja tenen una Playstation 2", assegura Amstrong. La nova consola, que compta amb un reproductor Blu- Ray, serà també la màquina més cara de la història en el seu gènere, a 599 euros en la seva versió de 60 gigabytes (Gb) de disc dur, l'única disponible. Una altra versió, amb un disc de 20 Gb i sense internet sense fil, no està previst comercialitzar-la a Espanya, de moment.

Notícies relacionades

MITJANIT

El que tampoc es repetiran són les cues a la mitjanit que ja es van veure als EUA i el Japó. Banesto serà l'única entitat que obrirà 18 sucursals catalanes a la mitjanit per poder entregar les primeres unitats, vinculades a una promoció del banc. La normativa autonòmica impedeix a establiments com per exemple la Fnac o El Corte Inglés obrir fora del seu horari comercial, com passarà també a Madrid, Bilbao o València.

Temes:

PlayStation