NOVES ESTRATÈGIES DE LA BANCA

Banesto obre la guerra comercial al vendre la Playstation 3 rebaixada

El banc obrirà oficines a mitjanit el dia del llançament de la consola

1
Es llegeix en minuts
FRANCISCO J. DE PALACIO / MADRID

Banesto té com a objectiu el 2007 convertir-se en el millor banc comercial europeu, liderant el segment d'empreses i convertint-se en l'entitat de referència per a particulars. I no hi ha res millor per iniciar aquesta batalla que vendre la nova Playstation 3 a meitat de preu.

No es tracta d'un regal promocional, va explicar el conseller delegat de l'entitat, José García Cantera. L'única manera de comprar a Espanya aquesta estació multimèdia --jocs, música, DVD, internet-- a 350 euros, és domiciliant una nòmina i dos rebuts en un compte de Banesto. L'entitat ha firmat un acord en exclusiva amb Sony Computer Entertainment per distribuir aquest producte el llançament del qual va provocar grans cues al Japó i els EUA.

Amb el fi d'evitar aglomeracions i també per primera vegada en la banca, Banesto obrirà 174 oficines a partir de les 24 hores del 22 de març, coincidint amb el llançament de Sony de la Playsation 3.

PLA ESTRATÈGIC

Però aquesta operació és únicament la part visible d'un ambiciós pla estratègic que pretén captar aquest any 350.000 clients (50.000 més que el 2006), 220.000 nòmines (30.000 més) i vendre un milió de productes financers (400.000 més).

Notícies relacionades

L'entitat arribarà a les 2.000 oficines el 2007 i es gastarà 30 milions d'euros a transformar les existents. A més a més contractarà 1.000 treballadors perquè facin créixer una plantilla dedicada en un 90% a tasques comercials.

Un dels objectius de Banesto és augmentar un 22% el volum de negoci en el segment de pimes i autònoms amb l'obertura de 250 oficines en polígons industrials i àrees comercials. Banesto també destinarà 900 treballadors especialitzats a l'assessorament d'empreses per aconseguir un 17% de quota en aquest mercat i fer caure el lideratge del BBVA. Uns 2.000 empleats tindran la possibilitat de rebre un bo equivalent al 50% del sou si compleixen els objectius.

Temes:

PlayStation