Dels vestits de nit d'actors espanyols a com netejar-nos per dins

Una desena de les cares més populars del cine i la televisió es reuneixen per a una sessió de luxe ambientada en les vetllades estiuenques

Ha arribat l'hora de sanejar: empreses i ajuntaments s'han proposat eliminar els compostos tòxics de la roba, els aliments i la pols

amargets34607656 portada del dominical 721 del 10 07 2016 adriana ugarte cast160707174842

amargets34607656 portada del dominical 721 del 10 07 2016 adriana ugarte cast160707174842

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

'Dominical' reuneix 11 dels actors més coneguts del cine i la pantalla espanyols en una sessió pensada per a les nits de l'estiu. Adriana Ugarte, Miguel Ángel Muñoz, Elena Furiase, Mario Casas i Vanesa Romero, entre altres, es vesteixen per a la revista.

A més, al suplement d'EL PERIÓDICOMichele Catanzaro, que acaba de ser distingit com el millor periodista científic d'Europa del 2016, escriu sobre la necessitat de netejar-nos per dins. Desenes de contaminants que es troben en el menjar, la roba i la pols s'han dipositat en els nostres cossos. Ajuntaments, empreses i fins i tot ‘apps’ ja han reaccionat i s'han proposat millorar la nostra higiene interna.

La revista també es desplaça fins a Goma, la ciutat congolesa coneguda com “el lloc més desgraciat del món”, i Basilea, considerada la capital cultural de Suïssa, amb suggerents raons per atraure visitants. A més, entrevistem l'omnipresentador Jorge Javier Vázquez, que aprofita l'estrena de l'autobiogràfica obra de teatre 'Iba en serio' al Tívoli per parlar de les barbaritats que ha fet en la seva vida.  

'MUJER HOY'

Notícies relacionades

Irina Shayk, que protagonitza la portada del setmanari, descobreix el seu costat solidari i explica el profund compromís que té amb la causa dels nens russos malalts. “Em sembla de vital importància compartir i ajudar aquells que més ho necessiten”, assegura.

‘Mujer hoy’ també celebra els 70 anys del biquini, es pregunta per què tenir segons quins amics surt car (monetàriament parlant) i proposa quatre receptes en què el pop és el protagonista. 

Temes:

Moda Cine