Del descens als inferns d'Armstrong al pelegrinatge espiritual de Maika Makovski

La pel·lícula 'El ídolo' recull com la carrera del ciclista americà es va ensorrar a velocitat d'esprínter

La cantant es va retrobar amb les seves arrels a Macedònia i publica disc després de quatre anys de silenci

amargets34281468 portada del dominical 718 del 19 06 2016 castellan160616175143

amargets34281468 portada del dominical 718 del 19 06 2016 castellan160616175143

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Costa avall i a tota velocitat. Com més pedalejava Lance Armstrong, més s'enfonsava en el fang de les mentides. L'heroi dels Estats Units, reconegut mundialment per la seva capacitat d'esforç i superació a l'imposar-se al Tour de França set vegades seguides, entre el 1999 i el 2005, va passar de ser una icona a un malvat a qui s'havia d'oblidar en un tancar i obrir d'ulls. La pel·lícula ‘El ídolo’ recorre la vida vertiginosa del ciclista, des del seu ascens al port més alt fins a la seva caiguda fulminant. Dirigida per Stephen Fears, beu directament del llibre ‘Seven deadly sins: my pursuit of Lance Armstrong’, de David Walsh, un periodista que durant anys va intentar desemmascarar el ciclista més famós de la història.

Del cine a la música. 'Dominical' entrevista Maika Makosvki, la cantant que, gràcies a Macedònia, ha aconseguit sortir de l'infern. “Em van caure tots els pilars: personals, sentimentals, professionals… Massa desenganys. I va resultar que la terra del meu pare [Macedònia] em va obrir els braços de bat a bat i em va mostrar ¡qui sóc en realitat!”, confessa. Retrobar-se amb si mateixa ha resultat en un disc nou després de quatre anys de silenci, ‘Chinook wind’.

A més, la revista recull la reflexió sobre la fugacitat de la vida originada per la sentència lapidària d'un jove ruandès (“els blancs mòbils són més fàcils de tocar”) que ha inspirat Gabriele Romagnoli per escriure el llibre ‘Viajar ligero. La vida con equipaje de mano’.

'DOMINICAL' també viatja fins a Zanzíbar i explora la ‘cara B’ de l'arxipèlag, una ruta alternativa que defuig les polseres de tot inclòs i que proposa experiències com menjar en un restaurant enmig del mar o bussejar entre dimonis. I descobreix Diana Zeyneb Alhindawi, que acaba d'arribar al món de la imatge però que ja ha aconseguit un guardó al festival Visa pour l’Image gràcies al seu compromís amb la fotografia social.

A més, el suplement d'EL PERIÓDICO presenta una sessió de moda realitzada a Barcelona amb nens i pensant en el període estival. La revista també visita el Monument Hotel, la nova oferta de luxe de Barcelona, i aprofundeix en el plaer que suposa viatjar sol a l'avió.

MUJER HOY

Notícies relacionades

Blanca Suárez viu un moment dolç: dues estrenes de cine pendents, una sèrie d'amor i luxe i unes vacances al davant. “No faig plans. Així visc més les sorpreses i menys les frustracions”, reconeix l'actriu, que posa per a 'MUJER HOY' en una producció de roba de bany a ple sol.

El setmanari investiga les relacions que comencen gràcies a la beca Erasmus, es pregunta per què Beyoncé és una revolucionària i proposa una selecció dels millors productes per estar radiant a l'estiu.

Temes:

Música