De la collita del 2016 d'actors espanyols al periple europeu de Michael Moore

Els protagonistes de l'última edició del Festival de Màlaga posen per a 'Dominical'

El documentalista americà viatja al Vell Continent per buscar solucions per al seu país

amargets33935274 portada del dominical 714  del 22  05 2016 castell160519131148

amargets33935274 portada del dominical 714 del 22 05 2016 castell160519131148

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El Festival de Màlaga és el punt de partida de moltes cintes cap a l'èxit, com els va passar a ‘Techo y comida’, ‘A cambio de nada’ i ‘Requisitos para ser una persona normal’, que 10 mesos després d'estrenar-se al festival sumaven 12 nominacions als Goya. Els protagonistes de l'última edició, amb forta presència catalana, posen per a 'Dominical'. A la portada, Sílvia Pérez Cruz i Ivan Massagué, que estrenen ‘Cerca de tu casa’, i a l'interior, entre altres, María Valverde, Julián Villagrán, Álex García i Ingrid García Jonsson, que presenten ‘Gernika’, i Miguel Ángel Lamata, Michelle Jenner, Amaia Salamanca i Eduardo Noriega, que protagonitzen ‘Nuestros amantes’.

A més, al suplement d'EL PERIÓDICO, el documentalista americà Michael Moore torna a la càrrega amb ‘¿Qué invadimos ahora?’. Ho fa des d'un escenari diferent i amb un missatge diferent: ja no insisteix a criticar directament el seu país, sinó que visita el Vell Continent per trobar solucions aplicables als problemes interns dels Estats Units.

El suplement també viatja fins a Chiang Mai, la capital septentrional de Tailàndia, un oasi verd de tranquil·litat que contrasta amb la bulliciosa Bangkok. A més, el cantant Marcos Andrés, exlíder de Vinodelfín, explica el seu nou projecte, El circ de les papallones, amb què ha tornat a posar els cinc sentits en la música des del seu retir a Menorca.

També, a 'Dominical', Curro Claret, el dissenyador social, obre les portes del seu estudi, i una selecció d'interiors al servei de la tecnologia.

‘MUJER HOY’ 

‘MUJER HOY’ Maggie Civantos i Najwa Nimri apareixen a la portada, i juntament amb Berta Vázquez i Alba Flores, les altres dues protagonistes de la sèrie ‘Vis a vis’, revelen per què ha triomfat aquest ‘thriller’. “¡Per fi la tele té personalitat! Espanya necessita sèries com aquestes a què tots ens enganxem”, celebra Vázquez.

Notícies relacionades

A més, el setmanari descobreix la figura de Huma Abedin, ajudant i assessora política de Hillary Clinton, tan pròxima a la candidata demòcrata que aquesta ha arribat a afirmar: “Tinc una filla, però si en tingués una altra, seria Huma”.

‘Mujer hoy’ també proposa un objectiu: posar-se a punt per a l'estiu, i per aconseguir-ho facilita consells de nutrició ‘detox’, bellesa i moda.