Raphael: "He sigut molt indie tota la vida"

Dotze anys després de rebre un trasplantament de fetge, diu que viu una pròrroga

El 23 d'octubre estrena 'Mi gran noche' mentre passeja pel país el seu disc 'Sinphonico'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Raphael és protagonista del ‘Dominical’ i també de la pel·lícula que Álex de la Iglesia estrena divendres que ve, 23 d'octubre: ‘Mi gran noche’. Després de quatre dècades sense participar en cap film, torna a la gran pantalla per representar un divo de la música amb qui diu no compartir res: “Els divos no es claven les pallisses que em clavo jo”.

El cantant de 72 anys assegura que està molt lluny de jubilar-se. Fa 12 que va rebre un trasplantament de fetge i ell l'ha adoptat com un “motor nou” que el fa sentir millor que als 30. Les seves raons deu tenir, perquè aquesta temporada també està de gira per presentar el seu nou àlbum, ‘Sinphonico’.

A més, Tamara Falcó s'asseu 25 minuts seguits davant la gravadora de 'Dominical'. "L'entrevista més extensa que m'han fet en moltíssim temps", confessa. La filla-de, germana-de, reina dels 'photocall' i ara bloguera de moda se'n riu aquí fins i tot de la seva ombra de marca. Parla de com porta que la seva mare aparenti menys edat que ella, de com es viu amb 14 lavabos i intenta desdibuixar la seva imatge de nena de classe alta sense problemes. "Això és una vall de llàgrimes per a tothom. És igual si vas vestida de Dolce&Gabbana o de Bershka".

Tots dos comparteixen pàgines amb Agnès Ledig. L'ara supervendes a França, es va iniciar en l'escriptura redactant un butlletí setmanal per informar la família i els amics de l'evolució del seu fill, malalt de leucèmia. Presenta a Espanya el seu llibre 'Justo antes de la felicidad'.

Notícies relacionades

La revista també viatja fins a Lanzarote per oferir un recorregut fotogràfic pels onírics escenaris de l'illa volcànica, i s'acosta fins a Lleó per conèixer Las Médulas de la mà de Javier Pérez. L'escriptor ha ambientat en aquest rogenc paisatge la seva última novel·la, 'Llara, la Maldición de las águilas'.

 

Temes:

Raphael