Imanol Arias i Quim Gutiérrez estrenen 'Anacleto'

Els dos actors protagonitzen la pel·lícula 'Anacleto: agente secreto', una esbojarrada comèdia d'espies que arribarà als nostres cines el 3 de setembre

Portada de ’Dominical’ del 30 d’agost.

Portada de ’Dominical’ del 30 d’agost.

1
Es llegeix en minuts

El veterà Imanol Arias i el seu fill en la ficció, Quim Gutiérrez, salten a la portada de 'Dominical'. Ells són els protagonistes absoluts d''Anacleto: agente secreto', que s'estrena divendres que ve, 3 de setembre, i que ressuscita el mític espia dels tebeos dels anys 60. "Aquesta pel·li és com un 'Missió impossible' que acaba convertit en 'Ressaca a Las Vegas'", comenta Imanol. Pare i fill, units sota la direcció de Javier Ruiz Caldera en aquesta trepidant i hilarant història, reconeixen en aquesta entrevista parentius més enllà de la pantalla. "Tots dos tenim una entrada fàcil i som molt extravertits, així que de seguida vam començar a parlar pels colzes i a fer broma sobre la nostra semblança", afirma el Quim. L'acció i les rialles estan assegurades.

El suplement també conversa amb l'escriptora de novel·la negra Camilla Läckberg. Aquesta sueca s'ha convertit en una supervendes gairebé per casualitat. El seu últim títol és 'El domador de lleons'.

I de terres gèlides baixem fins a l'Empordà. Visitem Iolanda Bustos, la xef del restaurant La Calèndula, a Regencós (Girona), un espai on dignifica les flors i les plantes.

Notícies relacionades

'Dominical' ofereix l'última entrega de la sèrie 'Escriptor en ruta', en què l'autor castellonenc Ángel Gil Cheza rememora un viatge per Europa en una ambulància que va reconvertir en autocaravana quan tenia 24 anys.

I també viatgem a Bergosa, un poble abandonat del Pirineu aragonès, pròxim a Jaca, on els veïns recorden que dura que era la vida en aquests paratges.