LA RECEPTA
Filet Wellington
Filet Wellington_MEDIA_1
Carmen Vizuete treballa a la parada Carnes Jordán, al mercat de La Llibertat (plaça de la Llibertat, 27). El filet Wellington és una recepta anglosaxona i es caracteritza per estar envoltat de pasta fullada. Hi ha diverses històries de l'origen de la recepta, però molts diuen que el seu nom ve del primer Duc de Wellington, conegut per guanyar la batalla de Waterloo contra Napoleó.
INGREDIENTS
Un filet de vedella
Làmina de pasta fullada
Xampinyons
Ceba
Pernil serrà
Paté
Ou
Oli
Sal i pebre
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesTraieu el greix al filet i salpebreu-lo. Lamineu els xampinyons i la ceba i salteu-los. Estireu la làmina de pasta fullada i unteu-la amb el paté. Repartiu-hi els xampinyons i la ceba per sobre i els talls de pernil serrà. Encengueu el forn a 180 graus perquè es vagi escalfant. Col·loqueu el filet a sobre dels ingredients i doblegueu la pasta fullada cobrint la peça de carn. Segelleu les vores perquè no s'obri i envernisseu la peça amb ou batut. Fornegeu-ho durant 40 minuts.
PRESENTACIÓ
Talleu la peça de pasta fullada a l'ample, en rodanxes. Serviu-ho acompanyat d'alguna salsa i patates al forn.
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Medi ambient Un estudi confirma que es pot restaurar la biodiversitat
- TRANSPORTS Creat el grup d’experts per al traspàs de Rodalies
- SALUT Mónica García critica ‘MasterChef’ per banalitzar la salut mental
- família Itàlia dona la raó a Juana Rivas després de separar els seus fills
- Infertilitat Una de cada sis dones té problemes per quedar-se embarassada