LA RECEpTA de mercat
Llibrets de carbassó
Montse Aliagas treballa a la parada Fruites i Verdures Hernando, al mercat de la Boqueria (Rambla, 91). L’ingredient principal de la seva recepta són els carbassons. Aliagas recomana menjar-los amb pell ja que aporten més vitamines. A més, és un aliment que cuida el sistema cardiovascular.
INGREDIENTS
Dos carbassons mitjans
Pernil dolç
Formatge
Oli d’oliva
Farina
Ous
Sal
Tomàquets
PREPARACIÓ
Rentem els carbassons i els tallem en dues parts. Els fem talls longitudinals sense arribar al final perquè quedin com llibres petits. Tallem el formatge en tires de la mateixa ampada que els carbassons i emboliquem cada tall amb un de pernil, per evitar que aquest vessi quan es desfaci. En fiquem un a cada tall del carbassó. Arrebossem els carbassons amb farina i ou batut. Els fregim en una paella amb abundant oli calent.
PRESENTACIÓ
Notícies relacionadesEls carbassons es poden servir acompanyats d’uns tomàquets a la planxa. Es pot fer una versió de la recepta més sana fornejant els carbassons durant 30 minuts a 180 graus, sense arrebossar-los prèviament. Si es desitja, es pot fer el mateix plat també amb albergínies
.
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i queda't a dormir
- ¿Per què els espanyols som els únics europeus que utilitzem persianes?
- Dubtes tributaris ¿Cal declarar els bizums a Hisenda en la renda 2021-2022?
- Jubilació La Seguretat Social avisa: jubilar-se als 63 pot comportar penalitzacions