Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui diumenge 28 de febrer del 2016

1
Es llegeix en minuts
LLUÍS PACHECO / BARCELONA

Aquestes són les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, diumenge 28 de febrer del 2016.

CIUTAT VELLA

Concert Diferents bandes, com La Pegatina (foto), Blaumut o els artistes Marc Parrot, Joan Colomo o Quico Pi de la Serra, entre altres, actuen aquesta tarda a la plaça de la Catedral en un concert solidari amb motiu del Barcelona Magic Line organitzada per Sant Joan de Déu. A la plaça de la Catedral. A les 17.00 hores. Gratuït.

Charla Membres d'Alcohòlics Anònims impartiran una xerrada aquesta tarda on compartiran les seves experiències i intentaran donar les claus per superar l'addicció a l'alcohol. Tallers, 20. A les 19.00 hores. Entrada gratuïta.

SANT MARTÍ

Humor El monologuista Quique Macías i la humorista guanyadora del concurs Stand Up Comedy Barcelona Charlie Pee realitzaran una actuació plena d'humor aquesta tarda a l'Auditori Sant Martí de Provençals. A la plaça d'Angeleta Ferrer, 2. A les 19.00 hores. Entrada gratuïta (aforament limitat).

GRÀCIA

Música clàssica La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) realitza un concert aquesta tarda sota la direcció de Carles Checa al Centre Cívic La Sedeta. L'orquestra interpretarà diferents peces del compositor austríac Franz Schubert. Al carrer de Sicília, 321. A les 18.00 hores. Entrada gratuïta (aforament limitat).

SARRIÀ-SANT GERVASI

Notícies relacionades

Portes obertes L'Associació d’Antics Alumnes de Sarrià celebra avui la Festa de la Unió 2016 amb una jornada de portes obertes als Salesians de Sarrià. La promoció del 1991 serà homenatjada durant la jornada. Al passeig de Sant Joan Bosco, 42. A partir de les 11.30 hores. Entrada lliure. 

Podeu enviar les vostres propostes a distritos@elperiodico.com