Anar al contingut

Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui dilluns 22 de febrer del 2016

LLUÍS PACHECO / BARCELONA

Aquestes són les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, dilluns, 22 de febrer del 2016

EIXAMPLE

Piano La jove pianista Laura Pastor realitza un concert a la Casa Elizalde, on interpretarà les peces més destacades de tres compositors representatius tant del romanticisme com de l'impressionisme: Chopin, Liszt i Debussy. A València, 302. A les 20.30 hores. Gratuït. 
 

Ciència El catedràtic en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Claudi Alsina imparteix una xerrada sobre la figura dels matemàtics catalans Lluís Antoni Santaló i Pere Puig Adam a la biblioteca Sagrada Família. A Provença, 480. A les 19.00 hores. Entrada lliure. 

SANT MARTÍ

Restauració El Centre Cívic Parc Sandaru ofereix un taller on els assistents podran aprendre a arreglar mobles vells i conèixer tècniques per evitar el seu deteriorament. Al carrer de Buenaventura Muñoz, 21. A les 19.00 hores. Gratuït, encara que l'acte requereix inscripció prèvia.

CIUTAT VELLA

Política Coincidint amb l'arrencada de la campanya electoral als EUA, el politòleg i columnista a Wallstreet.cat Gabriel Otàlora i el professor de Ciència Política i Dret Públic a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Gabriel Colomé imparteixen una xerrada sobre els partits polítics nord-americans a l'Ateneu Barcelonès. A Canuda, 6. A les 19.00 hores. Gratuït. 

LES CORTS

David Bowie Fnac L’illa homenatja aquesta tarda David Bowie amb la projecció de  la pel·lícula fantàstica Dentro del laberinto, de Jim Henson, on el cantant interpreta un dels personatges principals. A Diagonal, 557. A les 19.00 hores. Entrada gratuïta. 

Pot enviar les seves propostes a distritos@elperiodico.com