Anar al contingut

Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui dissabte 13 de febrer del 2016

LLUÍS PACHECO / BARCELONA

Aquestes són les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, dissabte 13 de febrer del 2016

EIXAMPLE

Xerrada Coincidint amb la celebració de l'any nou xinès, la biblioteca Sagrada Família ofereix una xerrada per conèixer més detalls sobre aquesta celebració a càrrec de l'editora Wang Jia Jia. A Provença, 480. A les 11.00 hores. Gratuït (requereix inscripció prèvia). 

Cine Colòmbia serà protagonista als cines Girona aquesta tarda amb la projecció del documental 'Infierno o Paraíso, de Germán Piffano. L'acte servirà per inaugurar la 13a edició del Festival de cine colombià de Barcelona. Al carrer de Girona, 175. A les 18.00 hores. Gratis.  

SANT ANDREU

Música L'espai cultural Fabra i Coats serà escenari al llarg del dia d'avui de la segona edició del festival de l'autoedició musical i de la creació independent Fun Fan Fest. Al carrer de Sant Adrià, 20. Des de les 11.00 hores. Gratis.

Plastilina Fnac La Maquinista organitza aquesta tarda un taller infantil per a nens i nenes d'entre 4 i 11 anys perquè puguin crear les seves pròpies figures de plastilina i endur-se-les a casa. Al passeig de Potosí, 2. A les 17.00 hores. Gratis.

SANTS-MONTJUÏC

Globus L'Abacus de Sants organitza aquest migdia un taller infantil destinat a nens a partir de 6 anys que els permetrà aprendre a fer figures creatives amb globus. A Creu Coberta, 93. A les 12.00 hores. Entrada lliure. 

CIUTAT VELLA

Conferència El professor de la Universitat Federal de Goiás Felipe Magalhaes condueix la xerrada 'Mite i raó del dret i la política' a l'Ateneu Barcelonès. A Canuda, 6. A les 11.00 hores. Gratuït. 

Pot enviar les seves propostes a distritos@elperiodico.com